Online naplata


Seznam kartic, ki jih sprejemamo

Garancija varnosti

Informacije:

· Podatki oprodajnem mestu

· Storitev

· Splošni pogoji

· Rezervacija

· Sprememba in odpovedrezervacije

· Prihod- odhod

· Plačilona recepciji

· Izjava o varovanju in zbiranju osebnih podatkovter njihovem načinuuporabe

Podatkio prodajnem mestu:

· Hadria d.o.o., Trg Loža 1, 53 291 Novalja

· Matična številka subjekta: 080155240, Trgovsko sodišče vKarlovcu, Klasifikacija dejavnosti: 4690/2007

· Davčna številka: 3996280, Identifikacijska št.: 99530879287

· Trg Loža 1, 53 291 Novalja

· Tel: 00385 53 663 381, Fax: 00385 53 663 430, Mob: 00385 98 303 837, E-Mail: strasko@hadria.biz

Vrh strani

Storitev:

· akontacija za najem parcele oziromamobilne hišice;

· znesek akontacije se izračunana podlagi30 % zneskaod cene dnevnega najema mobilne hišice in je pomnožens številom dni bivanja,za parcele pa 30 % na podlagiceneza dve osebiin ceneparcele pomnoženes številom dni bivanjaSplošni pogoji:

REZERVACIJA

Rezervacije so za parcele in mobilne hišice. Povpraševanje za rezervacijo lahko pošljete preko on-line vprašalnika, e-maila in to vsaj sedem dni pred načrtovanim prihodom. Na podlagi povpraševanja bomo gostu odgovorili v najkrajšem možnem roku.

Rezervacija mobilne hišice je možna samo za minimalno bivanje sedem dni in v obdobju od 13.06.2015 do 05.09.2015.

Za rezervacijo parcele ali mobilne hišice je potrebno vplačati akontacijo do datuma, ki je naveden v ponudbi. Vplačilo akontacije lahko opravite s pomočjo spletnega plačila ali preko bančnega nakazila. Rezervacija je potrjena, ko je akontacija vplačana in po izvedenem vplačilu prejmete potrditev preko e-maila. Če akontacija ni bila vplačana v navedenem roku, rezervacija ni veljavna.

V primeru spletnega plačila bomo vaš račun bremenili v kunah, zato so možne manjše tečajne razlike. Pri plačilu preko bančnega nakazila kamp Straško ne odgovarja za višino bančnih nadomestil.


SPREMEMBA IN ODPOVED REZERVACIJE

Sprememba datuma prihoda ali odhoda je možna samo pisno (e-mail) in je veljavna le če je bila pisno potrjena s strani kampa.

Rezervacijo lahko odpoveste samo preko e-maila, in to vsaj 31 dni pred vašim prihodom. Samo v takem primeru lahko vrnemo znesek vplačane akontacije (z odštetimi bančnimi stroški). Če rezervacijo odpoveste prepozno oziroma v primeru, da gost ne pride (no-show), zadržimo vplačano akontacijo.


PRIHOD - ODHOD

Parcele

 • Prihod: od 12:00 do 23:00.
 • Odhod: do 12:00.
 • Prihod in odhod je na parcelah možen vsak dan in v vsej sezoni.
 • Kasnejši prihod: rezervirana parcela čaka gosta do 23:00 ure istega dne. Po tej uri si pridržujemo pravico do ponovne prodaje parcele.
 • Kasnejši prihod: če se boste na parceli zadržali po 12:00 uri, vam bomo zaračunali dodaten dan bivanja.

Mobilne hišice

 • Prihod: od 17:00 do 23:00.
 • Odhod: do 10:00.
 • Prihod in odhod iz mobilnih hišic je možen samo ob sobotah ali ob sredah (če ni v naprej drugače dogovorjeno z oddelkom prodaje).
 • Kasnejši prihod: rezervirana mobilna hišica je gostu na voljo do 23:00 ure istega dne. Po tej uri si pridržujemo pravico do ponovne prodaje mobilne hišice.
 • Kasnejši prihod: za bivanje po 10:00 uri vam bomo zaračunali dodaten dan bivanja.
 • Menjava brisač in posteljnine je na osmi dan bivanja v kampu in je brezplačna.
 • Vsaka dodatna sprememba je možna ob doplačilu.

Zgodnejši prihod

Rezervirana parcela ali mobilna hišica se plača za vse dni rezervacije. Za mobilne hišice se zaračuna dnevne cena najema, za parcele pa cena prazne parcele.


PLAČILO NA RECEPCIJI

Gneči na recepciji ob plačilu računov na dan odhoda se lahko gosti izognejo tako, da stroške bivanja poravnajo en dan prej ali v času samega bivanja v kampu.

Plačilo računov na recepciji kampa je možno med 7:00 in 21:00 uro.

Plačate lahko s kreditnim karticami in/ali v gotovini, vendar samo v kunah.

Navedene cene v evrih so informativne.

Člani CCI, DCC, ADAC, INF/FNI, KUH/UKH, HAK imajo 10 % popust na ceno na osebo, v obdobju med 18.06. in 01.09. pa znaša popust 5 %. Popust lahko uveljavljate samo za bivanje na parceli ali na kampirnem mestu ter samo pri plačilu v gotovini. Popusti se ne seštevajo.

Vrh strani

POTRDILO REZERVACIJE POMENI; DA SE GOST STRINJA S SPLOŠNIMI POGOJI

IZJAVA O ZAŠČITI IN ZBIRANJU OSEBNIH PODATKOV TER O NJIHOVI UPORABI

Hadria d.o.o. se obveže, da bo varovala osebne podatke kupcev, in sicer tako, da bo zbirala samo nujne, osnovne podatke o kupcih/ uporabnikih, ki so nujno potrebni za izpolnjevanje naših obvez; informirala bo kupce o načinu uporabe zbranih podatkov, da bo kupcem redno nudila možnost izbire glede tega, kako uporabiti njihove podatke, kamor spada tudi možnost odločitve, ali si želijo ali ne, da se njihovo ime odstrani iz seznamov, ki jih uporabljamo za marketinške kampanje. Vsi podatki o uporabnikih so strogo varovani in so dostopni samo tistim zaposlenim, ki te podatke nujno potrebujejo za opravljanje svojega dela. Vsi zaposleni v Hadria d.o.o. in poslovni partnerji morajo spoštovati načelo varovanja zasebnosti.